بیان اسرار زندگی در جلسات آشنایی

۲ دقیقه
بیان اسرار زندگی در جلسات آشنایی
یکی از نکات بسیار مهم در جلسات خواستگاری، توجه به این موضوع است که تا چه اندازه می توان و باید اسرار زندگی خود را با فرد مقابل در میان گذاشت؟

در واقع پرداختن به چه مواردی از ضروریات جلسات آشنایی ست.

 

*****

انتخاب زمان مناسب نیز برای مطرح کردن مسائل خصوصی زندگی، آن هم در زمان آشنایی برای ازدواج، بسیار حائز اهمیت است.

این نکته را در نظر داشته باشید که صحبت در مورد مسائل خصوصی و مهم زندگی تان، بسته به اینکه در چه زمانی مطرح شوند، بازخورد متفاوتی را در طرف مقابل ایجاد می‌کنند.

 

*****

‌ در جلسه اول خواستگاری می توانید مسائلی را مطرح کنید که دیگران و نزدیکانتان از آن آگاهی دارند، ولی خواستگار شما از آن بی اطلاع است.

 

*****

ازدواج ناموفق: 

 

اگر سابقه ازدواج ناموفق داشتید، بهتر است قبل از اولین جلسه خواستگاری این موضوع را مطرح کنید.

برخی روانشناسان معتقدند نیازی نیست پشت تلفن و قبل از دیدار اولیه این موضوع مطرح شود اما با توجه به اینکه در برخی خانواده های ایرانی، وجود ازدواج قبلی خط قرمز است؛ توصیه می شود پرداختن به این موضوع را به قبل از هر دیداری موکول کنید.

 

*****

نامزدی:

 

اگر سابقه نامزدی و یا رفت و آمدی دارید، اما این موضوع در شناسنامه تان ثبت نشده، در این صورت بهتر است در اواخرِ اولین جلسهِ دیدار در اینباره صحبت کنید.

 

*****

بیماری و یا نقص عضو: 

 

پرداختن به این دو مورد را می توانید به جلسات دوم و یا نهایتا سوم موکول کنید؛

و برای اطمینان خاطر طرف مقابل، راه ارتباط با پزشک تان و آگاهی از پرونده پزشکی تان را نیز در اختیار او قرار هید.

ذکر این نکته ضروری ست که در مورد بیماری و نقص عضو ِ طرف مقابل، از روی ترحم و دلسوزی، تصمیم عجولانه و غیر منطقی نگیرید.

 

*****

 

در نهایت اینکه هرگز از خطاها و لغزش هایی که در دوران مجردی انجام داده اید و کسی هم از آنها باخبر نیست! و البته شما نیز توبه کرده اید، سخنی به میان نیاورید.

گناهان و خطاها، بین ما و خدای ماست و هیچ کس اجازه ندارد آبروی خود را نزد دیگران ببرد.

علاوه بر این، هرگز از طرف مقابل نیز نخواهید که به اینگونه مسائل اشاره کند.

 

 

پست‌های مشابه

نظرات کاربران

مریم

👍 ۴

سلام من خودم با کسایی اشنا شدم در همدم که در قرار اولیه مشکل یا بیماریشون رو مطرح کردن به نظرم اینجور گفتن حضوری خیلی بهتر تا اینکه در پروفایل عنوان کنه چون تو اشنایی شاید حسنایی داره که باعث میشه اون چیزای خوب تو انتخاب تاثیر بزاره چون بالاخره هر کسی الویت هایی داره که مهمتر از چیزای دیگه اس

سید

👍 ۱۴ 👎 ۷

درود بر همه دوستان،طلایی که پاک است،چه منت به خاک است،شک نکنید که باید بیماری ،چیزی دارین طرف مقابل بدونه درغیر اینصورت شما با زندگی طرف مقابل بازی کردین.توی مجله همدم نوشته که شما تو دوران مجردی هر گناهی کردی هر اشتباهی کردی بین خودت و خدای خودت هست و نباید بگی ،من اینو قبول ندارم ،چرا؟دختری یاپسری قبل ازدواج رابطه نامشروع داشته،آیا این درسته که طرف مقابل چیزی ندونه،شما بگو شاید کنار بیاد،و اینکه نمیخای بگی چیکار کردی به صورت غیر مستقیم باید ب طرفت بفهمونی که آقا من قبلا کارهایی کردم و الان نمیخام چیزی بگم درموردش حالا به هر نحوی، ولی اینکه من نوعی تا قبل از ازدواج با نفراتی هم خوابی داشتم یا معاشقه یا هرچیزی آیا درسته که طرف من چیزی ندونه از این موضوع ،بنظر من این حق هرکسی هست که مطالبی رو که توی آینده تاثیر گذار هستند بدونه

مرتضی

👍 ۵ 👎 ۴

با سلام ، به نظر من در جلسه اول آشنایی کلیه عیوب و بیماری ها گفته بشه خیلی بهتره واگر از صحبت ها یه فایل صوتی تهیه بشه تا هم به گفته ها و شنیده بیشتر فکر کرد و تصمیم در خور وبه جا رو گرفت .ودیگه اینکه در جلسات بعدی تکراری رو یه موضوع صحبت نشه.

شیده

👍 ۳۲ 👎 ۶

به نظر من اصلا نباید اسرار خانواده رو بیان کرد مگر اینکه یک نوع بیماری داشته باشید ، مثلا اصلا در مورد اتفاقات گذشته زندگیتون با کی دوست بودید چه کارهایی انجام دادید یا هر چیزی از این دست رو نباید قبل از آشنایی کامل اطلاع بدید مخصوصا که خانم باشید ، تجربه ثابت کرده مردهای ایرانی اگر چه نشون میدن که خیلی اهمیت نمیدن ولی تو زندگی مشترک انقدر مسآله رو میکوبن تو سر خانم که به غلط کردن میافته . فقط چیزهایی رو بیان کنید که نیازه بدونه مثل بیماری هر کسی ظرفیت دانستن رو نداره . اول از ظرفیت طرف مقابل مطمئن شید بعد .

محسن

👍 ۲۴ 👎 ۲

بیماری قلبی یا هر نوع بیماری خاص باید اول گفته شود

برای ثبت نظر و امتیازدهی، می‌توانید از طریق اپلیکیشن همدم اقدام کنید.