loading

ازدواج به نوبت؟!

post-cover
🔸🔸🔸

یکی از موانعی که به واسطه باورهای اشتباه در قدیم و به عنوان یک فرهنگ، هنوز هم در جامعه امروزی ما و در میان برخی خانواده‌ها رواج دارد، ازدواج فرزندان خانواده به ترتیب سن است.

اینکه تا فرزندان بزرگتر ازدواج نکنند،‌ خبری از ازدواج کوچکترها نیست.

این طرز فکر معمولا در مورد فرزندان دختر بیشتر از پسران خانواده متداول است.

 

🔸🔸🔸

اعتقاد به ازدواج نوبتی گاهی می‌تواند باعث خراب شدن زندگی فرزندانی شود که گزینه‌های مناسبی را پیش روی خود می‌بینند؛ فرزندان کوچکتر خانواده که آمادگی ازدواج دارند و در حال حاضر موقعیت‌ مناسبی برایشان فراهم شده.

 

🔸🔸🔸

باید بدانیم که آینده قابل پیش‌بینی نیست و فرصتها نیز گذرا هستند و ممکن است فرصت مناسبی که امروز وجود دارد، فردا نباشد.

بنابراین اگر فرزند کوچکتر خانواده آمادگی ازدواج را در خود میبیند، به محض به وجود آمدن فرصت مناسب، باید از آن استفاده کرد و تردید نکرد. ما نباید در فضای خانه گره‌ها و مشکلات بیشتری بوجود بیاوریم.

 

🔸🔸🔸

هر کس اقتضائاتی دارد. ممکن است فرزند بزرگ‌تر تمام تمرکزش را متوجه تحصیل کرده باشد؛ در حال حاضر از نظر روحی آمادگی ازدواج نداشته باشد؛ موقعیتی که در شأن او باشد، برایش پیش نیامده و یا حتی با وجود خواستگاران و یا معرفی‌های متعدد، فعلا کسی باب میلش نباشد؛

با این تفاصیل باید بدانیم که: هر تأخیری منفی نیست!

 بلکه مهم این است افراد درست ازدواج کنند، نه اینکه حتما زود و به ترتیب سن ازدواج کنند.

 

🔸🔸🔸

ما گاهی ناگزیر از محیط اطرافمان تاثیر می‌گیریم.

بنابراین نگاه‌ها و حرف‌های دور از منطق دیگران در این زمینه باید با واکنش مناسبی از سوی والدین و یا حتی خود فرد پاسخ داده شود.

برای مثال می‌توانید اینطور پاسخ دهید که قانونی برای ازدواج به ترتیب سن وجود ندارد؛ خداوند ‌چنین قاعده‌ای را در نظر نگرفته و رعایت چنین مسئله‌ای دور از منطق است؛ هر کس آمادگی ازدواج را در خود می‌بیند، باید اقدام کند.

 

🔸🔸🔸

گاهی موفقیت و خوشبختی فرزند کوچکتر می‌تواند روی سایر اعضای خانواده تأثیر مثبت بگذارد، در حالی که مجرد باقی ماندن همه بچه‌ها، تأثیر تخریبی بیشتری روی وجهه خانواده دارد.