دوراهی خطرناک عشق یا رضایت خانواده

کارشناس محتوا

✅تو فرهنگ ما نقش خانواده‌ها در تصمیم‌گیری برای ازدواج خیلی پررنگه و پدر و مادر شأن و منزلت ویژه‌ای دارن و رعایت احترام و رضایت اونها یکی از شرط‌های اساسی برای ازدواجه.

📌 در واقع تو فرهنگ خانواده ایرانی ازدواج نه تنها پیوند دو نفر، بلکه پیوند دو خانواده‌ست، اما مشکل مخالفت خانواده‌ها با ازدواج امریه که قدمتی به طول تاریخ داره. خیلی از والدین با فرزندانشون تو انتخاب فرد مناسب برای ازدواج توافق نظر ندارن. این مخالفت در هر فرهنگ و خانواده‌ای با توجه به ارزش‌ها و شرایط، دلایل متفاوتی می‌تونه داشته باشه….

🎥تو این ویدیو خانم دکتر معصومه حاتمی فوق دکترای روانشناسی سلامت راجع به این موضوع توضیحاتی دادند…. ببینیم

 

پست‌های مشابه

نظرات کاربران

امیر

👎 ۱

در خصوص نظر دوست خوبمون مهدیه خانوم پاسخ میدم ، من ۳۴ سالمه و با وجود موضوعات و مشکلات پیش رو در انتخاب همسر و شرایط نسل جدید ، ارائه طریق مناسب و بروز باتوجه به شرایط جامعه و اوضاع و احوال جوانان از سوی مشاورین ضروری هست ، متاسفانه اکثریت مشاورین بر اساس الگوهای آموزشی آکادمی و آنچه در کارگاه ها می آموزند به مراجعین مشاوره میدن . بنده علی الزغم مراجعه به چندین مشاور متاسفانه هیچ پاسخی نگرفتم و وجه تشابه همه کارشناسان بر اساس تجربه فعالیت و بازده علمی بوده نه کنکاش شخصیتی و محاوره شخصی. لذا تاییدیه اینجانب به نظر دوست خوبمون بابت بروز بودن مشاورین و ارائه نظر متناسب با هرسلیقه و ویژگی های فردی است نه نظریه ای که جامعیت محور باشه.

بابک

👎 ۱

ازدواج اول بنده را که پدر با دخالت بی‌تدبیر و با بی انصافی به فنا داد خدا به داد زدواج دوم برسه چی بشه الله اعلم

زینب

👍 ۴ 👎 ۲

خانواده من حاظر نیستن هیچ کدوم ار خواستگارای غیر فامیلمو به خونه راه بدن من ۳۰ سالمه و هنوز باید منتظر نظر خانوادم راجب زندگیم باشم

کارشناس

توصیه می‌کنیم حتما برای حل این مشکل با مشاور صحبت کنید.

محمد

👍 ۲ 👎 ۱

مطالب که خانم دکتر بازگو می کنند بسیار منطقی و عاقلانه است - از جوان ها خواهش میکنم اسیر عشق نشوند و باعقل ازدواج کنند

مهدیه

👍 ۷ 👎 ۱

ببخشید ولی این‌مشاورها خیلییییییییییی دیگه زحمت کشیدن و خودشون رو به روز کردن و یکم رفتن توجامعه و جامعه رو سعی کردن ببینند حالا تازه ب این نتیجه رسیدن که ازدواج ها الان دیگه اول از فیلتر خود جوانهاست.میخوام بگم واقعا خیلیییییی عقب اند از واقعیت ها.خیلیییییییی دور اند از جوانها و حقیقتهای زندگی جوانها و شرایط زندگی جوانهالذا حرفهاشون خیلی خنده داره. و هر جوانی اینو میفهمه.تازه زحمت کشیدن رسیدن و بعد اینهمه سال دیگه میبینن مجبورن قبول کنند الان ی فرقهایی با قبلا کرده !خب خسته نباشید.همین هم اگر جبر روزگار نبود حاضر نبودید بپذیرید.اما نتیجه اینکه شما بااینهمه شکافی که بین خودتون و نسل جوان بخصوص دهه ۷۰ و ۸۰ هست هرگز خودتون رو دارای صلاحیت مشاوره دادن برای زندگی یک جوان ندونید که کلی حق الناس گردنتون میاد.من فقط یک نمونه رو میگم و خودتون حدیث مفصل بخوانید ازاین مجمل!مثلا اینها اینقدر وضعشون خرابه که شکاف بسیار زیاد و رایج نسلی رو نمیبینن!خب اخه بنده خدا همین یک مورد رو تو اگر ببینی زمین تااسمون باید مشاوره هات تفاوت کنه .ایا درک میکنی این رو؟ این شکاف رو به رسمیت شناختی؟یا با تفکرِ سمِّ همه چی قدیمی اش خوبه (حتی در ناخوداگاهت) یا تفکر نه بچه ها بهرحال بچه اند و ... پیش میری؟ الان دراین فیلم خانم دکتر بزرگوار میگن اونا یچیزی دارن به نام تجربه! ما میگیم باشه.تجربه دارن.ولی تجربه ی چی رو دارن؟هان؟ حاضرم گفت و گو کنم و مناظره کنم با یکی از این مشاور هایی ک دم ازاین حرفها میزنند.خب بیا بگو تجربه ی چی رو دارن دقیقا؟تجربه ی شرایطی که اصلا الان دیگه وجود نداره و ما باید ازهمون تجربه استفاده کنیم؟مثل این‌میمونه که به یک بنا بگی اره توتجربه داری‌پس بیا برامون نجاری هم بکن!اون تجربه ی بنایی داره و فقط میتونی تو بنایی از تجربش استفاده کنی.ایا این واقعیت ساده رو درک میکنی؟چند تااز پدرمادرها حقیقتا انسان شناسی بلدند که جزو موارد مشترک همه ی نسلهاست؟ که تازه همین مورد مشترک هم حقا با این شکاف نسلی تغییراتی میکنه که مجبورن همونم به روز کنند.دقت کنید که این فقط یک‌مثال بود از جهل مرکبی که اکثر مشاورها گرفتارش هستند و همین یک‌مثال هم‌جای توضیح بیشتری داره.امیدوارم اینقدر راحت خودمونو مدیون نسل جوان نکنیم!

کارشناس

از اینکه نظرتان را با ما در میان گذاشتید سپاسگزاریم . خوب است بقیه کاربران هم نظر بدهند خصوصا عزیزانی که از خدمات مشاوره استفاده کرده اند.

برای ثبت نظر و امتیازدهی، می‌توانید از طریق اپلیکیشن همدم اقدام کنید.