loading

پنج نشانه روابط ناسالم عاطفی

post-cover
🔸🔸🔸

باورها و ارزش‌های متفاوت:

یک رابطه سالم و پایدار نیازمند داشتن ارزش‌ها و باورهای مشترک است؛ اما بسیاری از افراد چندان به این موضوع توجه نمی‌کنند و وارد رابطه و ازدواجی می‌شوند که هیچ باور و ارزش مشترکی با فرد مقابل ندارند.
در دوران آشنایی در مورد فرهنگ و ارزش‌های خانوادگی، باورهای مذهبی و همچنین نگاه و انتظار خودتان از زندگی، با یکدیگر حتما گفتگو کنید.

 

🔸🔸🔸

اصرار به تغییر:

اصرار به تغییر از دیگر نشانه‌های روابط ناسالم عاطفی‌ست که توجه به آن اهمیت زیادی دارد. اگر قصد شما از ورود به یک رابطه، تغییر دادن فرد مقابل و هماهنگ شدن سبک زندگی، نگاه، باورها و ارزش‌های او با شماست، بهتر است از ابتدا وارد این رابطه نشوید.

 

🔸🔸🔸

باجگیری عاطفی:

یک طرف رابطه، دیگری را در ناامنی روانی قرار می‌دهد و از ترس، اعتماد به نفس پایین، تعهد، احساس گناه و یا علاقه و انسان‌دوستی او برای رسیدن به اهداف و تامین نیازهای خود استفاده می‌کند.

 

🔸🔸🔸

محدود کردن:  

در رابطه عاطفی سالم، فردیت هر دو نفر حفظ می‌شود و هر فرد در عین تعهد به دیگری، فضای شخصی و زمان مخصوص به خود را دارد.
رابطه‌ای که در آن یک نفر، دیگری را به شدت محدود می‌کند و هیچ حریم شخصی‌ای برای او قائل نیست، به عنوان یک رابطه عاطفی ناسالم شناخته می‌شود که در صورت تداوم بسیار آسیب‌زا است.

 

🔸🔸🔸

ماندن در گذشته:

 فردی که هنوز از فکر ازدواج قبلی و یا روابط گذشته خود و مشکلاتی که در آنها داشته بیرون نیامده، به هیچ عنوان نمی‌تواند رابطه جدیدی را به درستی پیش ببرد.
بنابراین اگر همچنان غرق در گذشته هستید، یا فرد مقابلتان کسی است که با گذشته خود کنار نیامده، دست نگه دارید و وارد رابطه تازه‌ای نشوید.