loading

دلایل نادرست برای ازدواج

post-cover
🔸🔸

شورش علیه والدین:

برخی به جهت مخالفت برخاسته از روابط آشفته با والدین ازدواج می کنند و گاهی فردی را آگاهانه یا ناخودآگاه انتخاب می کنند که برخلاف میل والدین است و خب در این نوع ازدواج ها عاقبت خوبی انتظار نمی رود.

 

🔸🔸

جست و جوی استقلال یا فرار از تنهایی:

ازدواج کردن سطح استقلال را افزایش می دهد و فرد احساس تنهایی نمی کند، اما صرف استقلال یابی یا گریز از تنهایی نباید دلیل بر ازدواج کردن باشد.

 

🔸🔸

التیام یک ارتباط شکست خورده:

اگر در رابطه ای احساس شکست می کنید یا ذهن شما همچنان درگیر خواستگار قبلی است، حتما با نظر مشاور فاصله ای را برای بازیابی خود و ایجاد مجدد ثبات هیجانی در نظر بگیرید و فعلا به ازدواج فکر نکنید.

در این مدت مشاور شما برای دست یابی سریع به آرامش کمک حالتان خواهد بود. قطعا افزایش سطح معنوی زندگی، شما را به سرعت احیا خواهد کرد.

 

🔸🔸

فشار خانواده یا اجتماع:

مراقب باشید که بخاطر فشار اطرافیان یا سنت های غلط بومی، در انتخاب و تصمیم گیری عجله نکنید.

 

🔸🔸

ازدواج اجباری:

هرچند امروزه کمتر دیده می شود اما متاسفانه همچنان در موارد نادری آخرین تصمیم گیرنده خود فرد نیست. در این رابطه خانواده ها باید همراهی منطقی کنند اما همواره آخرین تصمیم گیرنده خود شخص است.

 

🔸🔸

فقط فرونشاندن نیاز جنسی:

تمرکز و تخیل بر این موضوع که هدف از ازدواج فرونشاندن نیاز جنسی است، موجب می شود که فرد از توجه و تمرکز بر ملاک های اساسی همسرگزینی غافل شود.

 

🔸🔸

دلیل اقتصادی:

هرچند ازدواج موجب افزایش برکت زندگی فرد می شود اما نباید عامل و ملاک انتخاب باشد. در مضامین آموزه‌های دینی صریحا اشاره شده که بخاطر مال و ثروت کسی با او ازدواج نکنید که عاقبت شومی در پی خواهد داشت.

 

🔸🔸

احساس گناه یا ترحم:

اگر از سر جهالت رابطه دوستی را با فردی از جنس مخالف شکل داده اید، نباید صرفا بخاطر  ترحم و دلسوزی او را به عنوان همسر انتخاب کنید. هرچند اگر فرد مقابل شما از لحاظ روانی آسیب دیده باشد، با نظر مشاور موضوع را پیگیری کنید.