loading

در فرایند آشنایی اینطور رفتار نکنیم(۲)

post-cover
 

🔸🔸 «تعهد» را مقدم بر «تفاهم» می دانیم:

 

قبل از اينكه متوجه شويم كه با او تفاهم داريم و اینکه آيا او همسر مناسبي براي ما هست يا نه، متعهد به ازدواج با او مي شويم و سريع قول ازدواج ميدهيم. افرادي بيشتر دچار اين اشتباه ميشوند كه:

 

*****

🔸🔸

  • مايل هستند متأهل باشند تا مجرد.

  • آرزو دارند ديگر سرانجامي بگيرند و سر خانه و زندگي خودشان بروند.

  • از خواستگاري خسته شده اند.

  • از طرف ديگران براي ازدواج تحت فشار هستند.

  • افرادي كه فقط جنبه هاي مثبت ديگـران را مـي بيننـد و در هـر فـردي مـي تواننـد چيزي دوست داشتني پيدا كنند.

  • به لحاظ عاطفي به فرد متعهد شده اند.


 

*****

 

🔸🔸

ترديدهاي خود را ناديده ميگيريم:

 

وقتي در مورد ازدواج با فـردي ترديـدهايي داريـم، ممكـن اسـت آنهـا را ناديـده بگيريم. برخي از افرادي كه تمايلات وسواسي دارند، به دليل وسواس، دائمـاً دچـار ترديـد ميشوند. از اين افراد كه بگذريم، بي توجهي به احساسات درونـي و بـي تـوجهي نـسبت بـه ترديدهايي كه داريم، مسلماً اشتباه است.

زماني كـه ترديـدي وجـود دارد تـا وقتـي كـه آن ترديد بر طرف نشود نبايد ازدواج كنيم و لازم

است با شناخت، پرس و جو و زمان بيشتر بر آن غلبـه كنـيم.

 

*****

 

🔸🔸

«تفاهم» را بر«علاقه و محبت» مقدم می دانیم:

 

برخي از افراد به نظر مي رسد كه تفاهم بسيار زيادي باهم دارند و بـه دليـل همـين تفاهم به آنها پيشنهاد مي شود که با هم ازدواج كنند، اما علـيرغـم تفـاهم زيـاد، علاقه اي به يكديگر ندارند؛ و يا بهتر اسـت بگـوييم بـراي يكـديگر جـذاب نيـستند.

 

*****

 

🔸🔸

معمولاً به اين افراد توصيه مي شود كه ازدواج كنند تا پـس از ازدواج علاقـه و محبـت بـين آنها ايجاد شود. لازم است بدانيم در صورتي كـه علاقـه و محبتـي بـين دو نفـر بـه طـور خـاص وجـود نداشـته باشـد، بـا ازدواج هـم آن علاقـه ايجـاد نخواهـد شـد.

در بـسياري از ازدواجهاي بين خويشاوندان، يا ازدواجهايي كه توسـط پـدر و مـادر ترتيـب داده مـي شـود، ميتوان اين اشتباه را دید.

تفاهم در ازدواج لازم است، اما كافي نيست. ازدواج زماني به موفقیت می رسد كه سه عنصر «علاقه»، «تعهد» و «تفـاهم» با هم وجود داشته باشند.  »

 

*****

🔸🔸

باور به اينكه او را تغيير خواهيم داد:

 

يكي از باورهـاي بـسيار رايـج و غلـط در اكثـر فرهنگهـا ايـن بـاور اسـت كـه مـا ميتوانيم با عشق، توجه و تلاش، همسر خـود را تغييـر دهـيم، بـه خـصوص خانمهـا مـستعد پذيرش اين باور غلط در زمان آشنايي و ازدواج هستند.

 

*****

🔸🔸

باور به اينكه پس از ازدواج مشكلات كم ميشود:

 

بسیاری از ما امیدواریم که با ازدواج همه چیز به خیر و خوشی خواهد گذشت؛

حتــي اگــرقبــل از ازدواج مــسائل و مــشكلاتي وجــود داشــته باشــد و رابطــه دو طــرف غيرصميمانه باشد، بازهم فكر ميكنيم كه با ازدواج همه چيز حل خواهد شد . اما لازم است به اين نكته توجه كنيم كه:

 آنچه در خلال آشنايي از فرد مي بينيم، به احتمال بـسيار زيـاد بعد از ازدواج نيز تداوم خواهد يافت.

 

*****

 

🔸🔸

يكي از راههاي شناسايي فرد، شناخت خـانواده اوسـت؛ این شناخت زمانی که فرد با خانواده اش در تعامل اسـت، حاصل می شود.

نحـوه برخورد فرد با اعضاي خانواده و پدر و مادر ، شاخصي از رفتار آينـده او در يـك ارتبـاط صميمانه است و اطلاعات بسيار زيادي به مـا مـيدهـد، تا پيش بيني كنيم كه بعد از ازدواج اين فرد چگونه برخورد خواهد كرد.

 

*****

🔸🔸

بسياري باور دارند كه همه توان خود را به كار خواهند برد، تا الگو هاي رفتـاري خانواده خود را دوباره ايجاد نكنند: «من مثل پدرم نيستم »، «من نميخواهم خانواده اي شبيه آنچه كـه پـدر و مـادرم ايجاد كردند، داشته باشم» و یا «به شما خواهم گفـت كـه خـانواده يعنـي چـه »...

گفـتن ايـن حرفها بسيار راحتتر از عمل كردن به آنهاست. البته اين بدين معنا نيـست كـه انـسان قـدرت تغيير الگوهاي قديمي ياد گرفته را ندارد، بلكه ميتوان گفت كه هـر فـردي ايـن قـدرت را دارد كه آنچه را در خانواده ياد گرفته است بشناسد و تغييردهد.