خواستگاری بدون حضور پسر
🔷در این نوع خواستگاری، جلسه اول با دیدار خانم ها شکل میگیرد و بیشتر در خانواده هایی که با یکدیگر آشنایی ندارند، استفاده می شود.
🔷در بسیاری از خانواده ها این شکل از خواستگاری خوشایند نیست و ممکن است واکنش های متفاوتی به دنبال داشته باشد.
🔷بنابراین قبل از خواستگاری، در مورد آداب و رسوم و فرهنگِ مورد قبولِ خانواده دختر تحقیق کنید تا از همان ابتدا با مشکل و سوء تفاهم مواجه نشوید.
🔷از معایب این نوع خواستگاری می توان به طولانی شدن آن و مطرح نشدن دیدگاه دختر و پسر در جلسه اول اشاره کرد.
🔷و البته اگر خانواده ها بر سر مسائل کلی تفاهم نداشته باشند، خواستگاری دیگر ادامه پیدا نمی کند و سایر اعضای خانواده درگیر این قضیه نمی شوند.
🔷از آنجایی که در جلسات اولیه آشنایی، بیشتر خصوصیات ظاهری و رفتارهای کلی افراد مورد بررسی قرار می گیرد، هنگامی که بررسی این موضوع به شخص دیگری نظیر مادر سپرده شود، ممکن است نتوانید فردی را بر اساس فاکتورهای مورد نظرتان پیدا کنید.
🔷آنچه مسلم است شما و خانواده تان تفاوت هایی در طرز نگاه به زیبایی و خصوصیت های رفتاری مناسب با یکدیگر خواهید داشت.
در نتیجه ممکن است آنچه از نظر مادرتان مناسب باشد، با معیارهای شما متفاوت باشد و شما آن را تایید نکنید.
🔷بعضی از خانواده ها خواستگاری بدون حضور پسر را نوعی بیاحترامی به خود میدانند و حتی ممکن است دختر و خانواده اش اینطور برداشت کنند که پسر از استقلال رأی کافی برخوردار نیست؛ در حالی که شاید اینگونه نباشد.
🔷در صورتی که خانواده دختر نسبت به این نوع خواستگاری احساس ناخوشایندی داشته باشند، بهتر است محترمانه آداب مربوط به خانواده خود را با آنان در میان بگذارید و جلسات خواستگاری را با حضور پسر شروع کنید.
🔷این نوع خواستگاری زمانی می تواند نتیجه مثبت داشته باشد که خانواده پسر فقط برای طرح موضوع خواستگاری و تجدیدنظر در شرایط اولیه، بدون حضور پسر اقدام کرده باشند.
🔷اما اگر رویکرد خانواده به عنوان یک تصمیم گیرنده کامل باشد، بعید به نظر می رسد تأثیر مثبتی بر نظر دختر و خانواده اش داشته باشد.