loading

مدت زمان آشنایی برای ازدواج

post-cover
" گذشت زمان همه چیز را حل می کند."

چقدر در طول زندگی و در جریان اتفاقات مختلف این جمله را شنیده اید؟

شما هم فکر می کنید زمان همه ابهامات را برطرف، سوءتفاهم ها را مرتفع و مشکلات را حل می کند؟ آیا زمان می تواند ویژگی بهبود دهندگی شرایط را داشته باشد؟

جواب این سوال هم مثبت است، هم منفی.

در واقع باید گفت که زمان به تنهایی کارساز نیست؛ مجموع شرایط و البته تلاش کردن در جهت خواسته ای که داریم، آن هم در گذر زمان می تواند ما را به مطلوبمان برساند و همه چیز را حل کند.

اما بهرحال و مطمئنا یکی از کلیدهای اصلی در شروع و تداوم هر رابطه ای " زمان " است؛

ما برای شناخت یکدیگر نیازمند به صرف این هزینه هستیم؛ به این خاطر که در دوران آشنایی می توانیم رفتارها، گفتارها و خصوصیات طرف مقابل را زیر نظر بگیریم و به احساسات درونی خود توجه  کنیم و همه اینها را مبنای ادامه و یا عدم تداوم ارتباط قرار دهیم.

در اینجا وقتی از صحبت از آشنایی می شود، منظورمان آشنایی با هدف ازدواج است.

زمانی که هدف از آشنایی، ازدواج باشد نوع آشنایی نیز متفاوت است.

داشتن هدف ازدواج به این معنی ست که این ارتباط، برای فرد مهم است؛ چارچوب دار است و بی قید و باری به هر جهت نیست.

قرار است طی این رابطه دختر و پسر با لایه های متفاوت شخصیت یکدیگر آشنا شوند و این آشنایی شناختی به آنها بدهد که با آن بتوانند تصمیم بگیرند که به درد هم میخورند یا نه.

بنابراین آشنایی های قبل از ازدواج، آن هم در چارچوب مشخص با پایبندی به ارزشها و مسائل اخلاقی باعث می شود افراد عاقلانه تصمیم بگیرند، عاشقانه شروع کنند و با تعهد ادامه دهند.

 

باید گفت برای مدت زمان آشنایی نمی توان عدد خاصی در نظر گرفت؛ برخی از مشاوران حوزه ازدواج بازه زمانی حداقل سه ماه را برای این دوران پیشنهاد می دهند اما در نهایت این را بدانید که گرچه این بازه زمانی بسیار مهم است اما همه چیز نیست؛

در حقیقت بلوغ شما و طرف مقابل، میزان شناختی که کسب کرده اید، احساسی که بدست آورده اید و میزان ارتباط شما دو نفر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

پس اگر در حال آشنایی هستید هرچه زودتر این دوران را به مرحله خواستگاری برسانید تا در درون خانه و از نگاه خانواده هم بتوانید بیشتر و بهتر بررسی کنید؛

و البته با این وجود در فرایند ازدواج عجله کنید و بدون تحقیق و شناخت کافی به مرحله آخر ورود نکنید.

خوب فکر کنید، هشدارها را جدی یگیرید تا در کنار تحقیق و مشورت بتوانید انتخابی برای یک عمر داشته باشید.

که به قول سعدی شیرازی:

ور هیچ نباشد، چو تو هستی همه هست