loading

چگونگی مطرح کردن تصمیم به ازدواج با خانواده

post-cover
-قبل از مطرح کردن این موضوع با خانواده‌تان، تغییراتی را در رفتارتان اعمال کرده و رفتارهای نامناسبتان را کنار بگذارید تا خانواده‌تان متوجه رشد رفتاری و عقلی شما بشوند. در این صورت ممکن است حتی بدون آنکه شما از آن‌ها بخواهید، خودشان به فکر ازدواج کردن شما بیفتند.

 

-بهتر است قبل از مطرح کردن این موضوع با خانواده، تکلیف برنامه‌های مهم زندگی‌تان مثل تحصیل، سربازی، شغل و... را مشخص کنید تا خانواده‌تان بتوانند با دستی بازتر در راستای تحقق این هدف مهم گام بردارند.

 

-تصمیم به ازدواجتان را ترجیحاً با یکی از والدی که انعطاف‌پذیری بیشتری دارد مطرح کنید؛ چنانچه هر دو والد انعطاف‌پذیری کمی دارند، در این موقعیت از خواهر و برادر بزرگ‌تر و یا شخص ثالثی که می‌توانند بر پدر و مادرتان تأثیر بگذارند، کمک بگیرید تا این موضوع را با آن‌ها در میان بگذارند.

 

- با لحن مناسب و مؤدبانه‌ای در پیشگاه والدین به بیان تصمیم به ازدواج خود بپردازید. با این روش احتمال موافقت والدین با چنین موضوعی بسیار افزایش خواهد یافت.

 

-هنگام مطرح کردن این موضوع مهم با خانواده بهتر است زمانی را انتخاب کنید که پدر و مادرتان سرحال و پرانرژی بوده و تحت‌فشار روحی ناشی از خستگی کار نباشند.

 

-برای جلب رضایت خانواده خود توصیه می‌کنیم دلیل موجه و منطقی برای تصمیمتان ارائه دهید و به والدینتان بگویید که چرا می‌خواهید ازدواج کنید، هدفتان از ازدواج چیست و تا چه حد آمادگی ازدواج دارید.

 

-چنانچه بعد از مطرح کردن این موضوع  باخشم و گریه والدینتان روبرو شدید، صبور باشید و به آن‌ها فرصت دهید تا به‌تدریج بتوانند با ازدواج کردن شما کنار بیایند.

 

- اگر خانواده‌تان بدون دلیل منطقی با ازدواج شما و همچنین ثبت نام در اپلیکیشن همدم مخالفت می‌کنند، می‌توانید از مشاوران و کارشناسان حاذق همدم کمک بگیرید.

 

-برای ارتباط با مشاوران لازم است به بخش پشتیبانی مراجعه شود و درخواست معرفی به مشاور ثبت شود. بعدازآنکه اتصال با مشاور برقرار شد، دختر یا پسر مشکلشان را با مشاور در میان می‌گذارند. درنهایت مشاور ورود پیدا می‌کند و با صحبت کردن با خانواده و ارائه ادله‌‌های درست و منطقی سعی می‌کند این مسئله را حل کند.