loading

راهکارهایی برای حل اختلاف با خانواده همسر

post-cover
بخش عمده ای از روابط بین زن و شوهر به ارتباط آنها با خانواده‌هایشان برمی‌گردد. در این میان رابطه عروس با خانواده شوهر و داماد با خانواده زن در فرهنگ ما اهمیت ویژه ای دارد. طبیعی است که عضو جدید در هر خانواده باید پذیرفته شود. اما گاه پیش می‌آید که به دلایل مختلف، خانواده‌ها وجوه مشترک کمی با یکدیگر دارند. روان شناسان توصیه می‌کنند زن و شوهر پس از ازدواج تفاوت‌های میان والدین خود و والدین همسر را فراموش کنند و آنها را همان طور که هستند بپذیرند. بهتر است عروس و داماد جوان برای پرهیز از به وجود آمدن تنش بین خود و خانواده‌ها به برخی نکات توجه کنند.



  1. اولین گام احترام متقابل است. طرفین باید سعی کنند از رفتارهایی که حساسیت فرد مقابل را برمی‌انگیزد، خودداری کنند. عروس خانم و آقا داماد باید سعی کنند با ذکاوت و تیزبینی خود این موارد را بدون این که از زبان همسر بشنوند شناسایی و با رعایت آنها و جلب احترام، از بروز تنش‌ها جلوگیری نمایند.

  2. لازم نیست زن و شوهر جوان کوچک‌ترین اختلاف خود را با پدر و مادر در میان بگذارند. پدر و مادر از سر محبت و دلسوزی بیش از حد به فرزند، ناراحتی دختر یا پسر خود را فراموش نمی‌کنند در حالی که زوج جوان ساعتی بعد، همه چیز را فراموش کرده‌اند.

  3. یکی دیگر از اقدامات این است که طرفین نباید رفتار نادرست والدین همسرشان را به حساب همسرشان بگذارند. آنها بهتر است صبر کنند و در موقعیتی مناسب همسر خود را در جریان آزردگی خاطرشان قرار دهند تا مسئله راحت‌تر حل و فصل شود.

  4. بیان شکایت آمیز از رفتار و گفتار خانواده همسر، فقط رنج و ناراحتی فرد مقابل را تشدید می‌کند و در طول زمان باعث عمیق شدن اختلاف‌ها می‌شود. بهتر است آزردگیهایتان را نه به صورت شکایت بلکه به صورت درد دل بیان نمایید.

  5. بی اهمیتی به والدین همسر، قطع رابطه با آنها، کاستن علاقه فرزندان به خانواده فرد مقابل، جبهه‌گیری در بیشتر موارد، توجه بیش از حد به والدین خود و رفتارهایی از این دست، فقط در طول زمان به جدایی بیشتر زوج از یکدیگر و توجه بیشتر به خانواده‌ها می‌انجامد و زمینه اختلاف‌های بعدی را فراهم می‌سازد.